Jäsenet

The Rasmus aloitti teinibändinä vuonna 1994. Bändin kaikki jäsenet Lauri, Aki, Pauli, Eero ja Janne olivat Helsingissä vuonna 1979 syntyneitä muusikoita – paitsi Aki tuli Espoosta.

Lauri Ylönen

Lauri aloitti pianonsoiton viisivuotiaana ja kitaransoiton 12 vuotiaana. Rasmuksen alkuaikoina hän oli 16 vuotias ja opiskelija Sibeliuslukiossa, jonka hän sitten keskeytti keskittyäkseen bändiinsä. Bändin keulahahmona hän on ollut parrasvaloissa aika lailla alusta lähtien ja tienannut myös vuosien varrella kohtuullisen hyvin. Hän on myös Boneless- Skeletor Oy:n toimitusjohtaja sekä hänellä on Alvardag- yritys. Lauri on vieraillut myös muiden artistien videoilla fiittaamassa kuten Kwanin Chillin at the Grotto ja Apocalyptican Life Burns and Bittersweet videoilla. The Rasmuksen ohella Lauri on julkaissut pari sooloalbumia. Vuonna 2011 Lauri julkaisi levyn nimeltä New World joka sisälsi pienet hitit Heavy sekä In The City. Toinen sooloalbumi tuli ulos 2014 nimettynä Amandaksi. Tältä levyltä julkaisiin myös singlet She’s a Bomb sekä My Favorite Drug.

Perhe-elämä

Laurilla on kaksi poikaa, vanhempi edellisestä avioliitosta Paula Vesalan kanssa ja nuorempi avoliitosta Katriina Mikkolan kanssa. Laurin on säveltänyt julkaisuun asti 57 kappaletta, Rasmuksen lisäksi myös mm Killerille, Kwanille, Robinille sekä Tuulille.

Aki Hakala

Aki tuli Rasmuksen rumpaliksi Janne Heiskasen lähdettyä bändistä. Rasmuksen lisäksi Aki on soittanut rumpuja myös Killerissä ja Kwanissa.

Pauli Rantasalmi

Pauli on ollut mukana Rasmuksessa koko ajan. Nykyään Singaporessa avusi kitaristi tuottaa myös muita artisteja ja on Rasmuksen lisäksi ollut mukana niin Killerin kuin Kwanin tuotannoissa. Pauli voitti vuoden tuottaja Emman vuonna 2001. Pauli on myös säveltänyt ja hänen sävellyksiään on kuunneltavana mm. Killerin, Kwanin , Tuulin sekä Anna Erikssoni levyillä. Kaiken kaikkiaan äänitetietokanta löytää yli sata Paulin säveltämää kappaletta.

Eero Heinonen

Eero on ollut basistina The Rasmus bändin lisäksi myös popjazzia soittavassa Korpi Ensemblessä. Hän levytti levyn myös Hay&Stonen kanssa 2006 ja tuolla levyllä suurin osa kappaleista oli Heinosen kädenjälkeä. Bassonsoiton lisäksi hän myös lauloi bändin taustoja keikoilla.

Janne Heiskanen

Janne oli bändissä mukana alkuvuoden 1995-98 ennen lähtöään Intiaan. Hän oli mukana rumpalina Peep, Playboys sekä Hell of a Tester levyillä ja sittemmin rumpalina Lovestone yhtyeessä.